Vistas a la página totales

domingo, 6 de agosto de 2023

"#UDIRU Ongeacht of dit het Vaticaan mishaagt, of als dit zijn pro-bijbelse evangelische metgezellen niet behaagt, of als dit veel slechte criminelen niet behaagt die zijn vervallen in het bedrog van de eerste twee genoemde: de bedrieglijke leer die zegt dat God de goddelozen liefheeft. De Bijbel zou geen deel moeten uitmaken van het leven van degenen onder ons die van de waarheid houden, omdat hij zeer ernstige leugens bevat, zoals de leugens die ik in deze publicatie aan de kaak stel. (De Romeinse valse getuigenis in Mattheüs 5:44-48 tegen de Joodse waarheid in Psalmen 11:6-7)."

 Números 35:33 vs Mateo 5:39 Falsificaron las palabras del justo para llamar "obsoleta" a la justicia


 Las BLASFEMIAS Del Fin - El INSULTO DEL IMPERIO ADORADOR DEL SOL a la Sangre de los Mártires de DIOS


 Daniel 12:1 - Malaquías 3:5 Un testigo fiel y veloz - Apocalipsis 19- el testigo fiel y justiciero.


Ik doe wat zij zouden doen (Openbaring 12:7), ik vecht tegen de valse getuigenissen tegen God, en de Bijbel bevat die valse getuigenissen, daarom zegt Openbaring 12:9 wat er staat: de Bijbel maakt deel uit van dat wereldbedrog. Met deze woorden: Openbaring 22:18 Ik getuig tot een ieder die de woorden van de profetie van dit boek hoort: Als iemand hieraan iets toevoegt, zal God de plagen over hem brengen die in dit boek beschreven staan. 19 En als iemand iets afdoet van de woorden van het boek van deze profetie, zal God zijn deel wegnemen van het boek des levens, en van de heilige stad en van de dingen die in dit boek staan. Johannes verwees niet naar de Bijbel, de Bijbel bestond niet, Johannes verwees naar het ware evangelie dat bestond uit het vervloeken van vijanden, niet hen zegenen zoals de leugen stelt in Mattheüs 5:38-48, precies om deze reden vervloekt hij die van wie hij wist dat ze zelfs de woorden van het boek van dat boek dat hij schreef, zouden vervalsen, hoewel geen enkele leugen solide is, geen heilige stierf die liefde voelde voor hun vijanden die hen vermoordden, deze passage bewijst het: Openbaring 6:10 En ze schreeuwden het hardop uit , zeggende: Hoelang, Heer, heilig en waar, oordeelt en wreekt u ons bloed niet op degenen die op aarde wonen? God is ook wraakzuchtig, en die passage maakt het duidelijk: Openbaring 16:5 En ik hoorde de engel van de wateren zeggen: U bent rechtvaardig, o Heer, die bent en was, de Heilige, omdat u deze dingen hebt geoordeeld. . 6 Omdat zij het bloed van heiligen en profeten hebben vergoten, hebt u hun ook bloed te drinken gegeven; nou ze verdienen het. 7 Ik hoorde ook een ander, die vanaf het altaar zei: Inderdaad, Heer God van de hemelse machten, uw oordelen zijn waar en rechtvaardig. Liefde voor vijanden gebaseerd op een God die zijn vijanden liefheeft, maakt deel uit van de Romeinse leugens in het evangelie.


 





Met deze woorden: Galaten 1:6-8 Maar als zelfs wij, of een engel uit de hemel, u een ander evangelie verkondigen dat verschilt van het evangelie dat wij u hebben verkondigd, wees dan vervloekt. Sint-Paulus verwees naar zijn Romeinse vervolgers die hem later zouden vermoorden door hem te onthoofden om het evangelie dat hij predikte te vernietigen en een ander evangelie aan te kondigen, een weerspiegeld in de Romeinse Bijbel, waartoe ze zich bekeerden om hun binnenvallende gedrag helemaal niet te veranderen . De opvolgers van deze boosaardige indringers prediken onzin over het Romeinse rijk dat is omgevormd tot het rijk van valse religie:


"Die imbecielen zeggen dat ze slechte daden kunnen doen, maar het is genoeg voor hen om te zeggen dat ze op hun beurt een langharige man met het uiterlijk van een Griekse god accepteren als hun enige heer en genoeg redder om vrij te zijn van Gods straf. ze bevestigen dat als een persoon goede werken doet maar die langharige man niet accepteert als zijn enige heer en voldoende redder, hij onder de toorn van God staat, welke god? Die valse God moet Lucifer zijn, verontwaardigd over degenen die hem niet aanbidden, maar de rechtvaardigen aanbidden of accepteren geen schepsel als voldoende redder, maar alleen de Schepper van het Universum Jehova! Hosea 13:4 Zij zullen geen andere Heiland aanbidden dan Jehovah.


Ik ben een computerprogrammeur geweest, ik hou van logica, in Turbo Pascal heb ik een programma gemaakt dat in staat is om elementaire willekeurige algebra-formules te produceren, vergelijkbaar met de onderstaande formule. In het volgende document in .DOCX je de programmacode kunt downloaden, is dit het bewijs dat ik niet dom ben, dus de conclusies van mijn onderzoek moeten serieus worden genomen. https://ai20me.files.wordpress.com/2023/02/math21-pas-code-of-a-turbo-pascal-program.docx

Als i=155.754 i w=i dan w=155.754


De belangrijkste conclusies van mijn onderzoek: De misleiding van het Romeinse Rijk in de Bijbel versus de boodschap van de vervolgden in de tijd van Christus. : https://penademuerteya.com/2023/04/06/de-misleiding-van-het-romeinse-rijk-in-de-bijbel-vs-de-boodschap-van-de-vervolgden-in-de-tijd-van-christus/


De katholieke kerk vervolgt heksen niet langer zoals vroeger, omdat heksen nu dezelfde beelden gebruiken die door de katholieke kerk worden gebruikt (Deuteronomium 18:10-12, Openbaring 18:23): ons leiderschap, en gebruik alleen de afbeeldingen die we goedkeuren!"", de afgoden van de katholieke kerk zijn gelijk aan de beschermingsamuletten die door tovenaars worden onderschreven (Jesaja 2:8), het water dat de kerk ""wijwater"" noemt, is gelijk aan het water van de ""bloeiende baden"" gebruikt door tovenaars, de schedel aan de voet van het kruis, is gelijk aan de schedel gebruikt door tovenaars. Wanneer de rechtvaardige bidt met degene die onrechtvaardig is: ""Onze Vader die in de hemel zijt"", staat dat gelijk aan een bindend ritueel onder leiding van tovenaars, want de onrechtvaardigen zijn geen kinderen van God (Openbaring 18:4-6, 2 Korintiërs 6:14), alleen de rechtvaardigen zijn kinderen van God (Jesaja 43:6, Mattheüs 25:33, Mattheüs 13:13-43), en de rechtvaardigen zouden dat moeten weten om bevrijd te worden van die slavernij (Daniël 12:1- 2; Spreuken 11:9; Genesis 3:13-15, Spreuken 29:27, Genesis 4:8, Psalmen 110:1-6, Psalmen 58:10, Psalmen 5, Maleachi 3:18), en ze moeten ook weten dat de redding is door geloof in de waarheid, wat zegt dat redding is door rechtvaardige werken, en alleen de rechtvaardigen zijn in staat om dat geloof te hebben en rechtvaardige werken te doen (Openbaring 22:11, Daniël 12:10), daarom doe ik dit terwijl anderen me niet alleen niet helpen maar tandenknarsen, kwaad worden op mij aan de andere kant van de monitor (Jesaja 3:10-11, Habakuk 2:4, Psalmen 112:10), ze lijken op de onrechtvaardige Romeinen die de Joodse heiligen vermoordden, ze beroofden de getuigenissen van hun geloof en vervalsten ze om later de Grieks-Romeinse leugens door te geven als aanvulling op de Joodse waarheden voor Christus. Rome heeft tegen ons gelogen met de Bijbel, de Bijbel is het product van het verzwijgen en vervalsen van het evangelie, en de tegenstrijdigheden in de Bijbel die ik aan de kaak stel in mijn blogs en in mijn video's zijn daar het beste bewijs van, ik weet dat er andere mannen zoals ik die een baan krijgen die vergelijkbaar is met de mijne (Daniël 12:3). ""Bedankt"" voor het prediken van de Bijbel over de hele wereld Satan; het vuile werk van een ezel werd gedaan door het romeinse rijk, het schone werk van een man wordt gedaan door het uitverkoren volk.


"

No hay comentarios.:

Publicar un comentario

Nota: sólo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

La palabra de Dios es el filtro.

Para Dios nada es imposible y logra todo lo que quiere, si quisiera que todos se salven eso significaría que Dios amase a todos, pero no es ...