Vistas a la página totales

domingo, 6 de agosto de 2023

#SUJOV Сатані було відмовлено у вході на небеса, і Сатана скаржиться, кажучи: «Як це можливо? Я дотримувався заповідей Єгови і визнав себе єдиним рятівником і богом, і доказом того, що мені потрібно поклонятися, є те, що Я воскрес із мертвих на третій день після смерті на хресті (Римлянам 10: 9-13).", Святий Петро відповідає: "Саме з цієї причини тобі було відмовлено у вході на небо, сатано, ти створіння і ні Яхве, наш творець, святі охороні неба, виведіть сатану звідси (Об’явлення 21:12, Об’явлення 12:9), і відженіть від дванадцяти воріт небесних усіх тих божевільних, які йому поклонялися, киньте їх разом із сатаною в пекло, як покарання за те, що ви фальсифікували слово Єгови після вбивства справжніх посланців Єгови, оскільки єдиний Бог, якому слід поклонятися, це той, хто ніколи не може померти і ніколи не народжувався, і це є Яхве (Осії 13:4, Ісая 28:15-20, Даниїла 12:7, Ісаї 66:24, Приповісті 16:4)", але Сатана, десп. будучи створеним богом, він видав себе за Бога-творця і, таким чином, вимагав поклоніння для себе (Ісаї 14:13, Даниїла 11:45), крім того, сатана засудив засудження до поклоніння створінням, сказавши через римлян неправда в Біблії, що повстати проти поклоніння створінням означає повстати проти Єгови (2 Фессалонікійців 4:2, Даниїла 8:25), але наклеп на Єгову залишає суперечності позаду (Римлянам 1:25), тому що Сатана хотів використати як маску для своєї брехні, це те, що виявило його брехню (Йов 5:8-13), Сатана також повторив свій наклеп (Об’явлення 20:7-10), Сатана не тільки просив людей поклонятися Сатана, а також брехати, кажучи, що Ісус воскрес, через Біблію, Сатана змінив точну розповідь про події, а також змінив багато слів і хронологічний порядок подій у багатьох текстах Об’явлення, Сатана зробив це у своєму намагання змінити болісну долю, на яку заслуговує Сатана, Тому що правда полягає в тому, що Ісус s помер на хресті (Псалми 22), але Ісус не воскрес на третій день, тому Ісус не воскрес на небо перед багатьма свідками, як сказано в римській брехні в Діях 1, тому що Ісус мав повернутися до життя через реінкарнацію до третього тисячоліття разом із пророками, щоб судити (Даниїла 12:2, Даниїла 12:13, Осії 6:1-2, Псалми 118:5-25, Матвія 21:33-44, Псалми 110:1-6, Єзекіїля 23:25, Ісаї 65:13), а суд не такий, як навчав сатана через своїх лжепророків (Об’явлення 16:13), тих безглуздих божевільних, які поклонялися йому і отримували прибуток своїми обманами (2 Петра 2:3). , вони заслуговують на пекло за те, що змовилися проти суду Єгови на користь праведних людей, що відродилися в різних країнах світу в третьому тисячолітті після смерті Христа (Псалми 90:4, Осії 6:1-2, Псалми 2: 1-7, Даниїла 12:1-3, Псалми 118:20, Авакума 2:20).»

 Entiéndeme - Si entiendes el mecanismo de la estafa no te estafarán.


 Culebra mudó piel: La verdadera caída del Imperio Romano a manos de José Galindo, el hijo de Jehová.


 La restauración del cristianismo verdadero.


Я роблю те, що зробили б вони (Об’явлення 12:7), я борюся проти фальшивих свідчень проти Бога, і Біблія містить ці фальшиві свідчення, тому в Об’явленні 12:9 сказано те, що сказано: Біблія є частиною цього світового обману. Такими словами: Об’явлення 22:18 Я свідчу кожному, хто слухає слова пророцтва цієї книги: коли хто до цього додасть, то Бог наведе на нього кари, написані в цій книзі. 19 І коли хтось відійме від слів книги цього пророцтва, Бог відніме його частку від книги життя, і від міста святого, і від того, що написано в цій книзі. Іван не мав на увазі Біблії, Біблії не існувало, Іван мав на увазі справжнє євангеліє, яке складалося з проклинання ворогів, а не благословляв їх, як говориться в брехні в Матвія 5:38-48, саме з цієї причини він проклинає тих, який, як він знав, фальсифікував би слова навіть книги тієї книги, яку він написав, однак жодна брехня не є твердою, жоден святий не помер, відчуваючи любов до своїх ворогів, які їх убили, це підтверджує цей уривок: Об’явлення 6:10 І вони закричали вголос , кажучи: Доки, Господи, Святий і Істинний, не будеш судити і не мстити за нашу кров тим, хто живе на землі? Бог також мстивий, і цей уривок пояснює це: Об’явлення 16:5 І почув я ангела вод, який говорив: Ти справедливий, Господи, який є і був, Святий, бо Ти розсудив ці речі. 6 За те, що вони пролили кров святих і пророків, Ти також дав їм пити кров; ну вони на це заслуговують. 7 Чув я також іншого, який із жертовника говорив: Справді, Господи Боже Всемогутній, суди Твої правдиві та справедливі. Любов до ворогів, заснована на Богові, який любить своїх ворогів, є частиною римської брехні в Євангелії.


 





Такими словами: Галатів 1:6-8 Але якщо й ми, або Ангол з неба сповістить вам інше Євангеліє, відмінне від того, що ми вам звіщали, будьте прокляті! Святий Павло мав на увазі своїх римських переслідувачів, які згодом уб’ють його, обезголовивши, щоб знищити Євангеліє, яке він проповідував, і проголосити інше Євангеліє, відображене в римській Біблії, до якого вони навернулися, щоб зовсім не змінити свою агресивну поведінку. . Наступники цих злих загарбників проповідують нісенітницю про Римську імперію, перетворену на імперію фальшивої релігії:


Ці недоумки кажуть, що вони можуть робити погані вчинки, але їм достатньо сказати, що вони приймають довговолосого чоловіка з виглядом грецького бога, як свого єдиного володаря і достатнього рятівника, щоб звільнитися від Божої кари, у свою чергу, вони стверджують, що якщо людина робить праведні вчинки, але не приймає цього довговолосого чоловіка як свого єдиного пана і достатнього рятівника, вона перебуває під гнівом Бога, якого бога? Цим фальшивим Богом має бути Люцифер, обурений тими, хто цього не робить. поклоняйтеся йому, але Праведники не обожнюють і не приймають будь-яку істоту як достатнього спасителя, а лише Творця Всесвіту Єгову! Осії 13:4 Вони не будуть поклонятися Спасителю, крім Єгови.


Я був програмістом, мені подобається логіка, в Turbo Pascal я створив програму, здатну виробляти формули базової випадкової алгебри, подібні до формули нижче. У наступному документі, в .DOCX ви можете завантажити програмний код, це доказ того, що я не дурний, тому до висновків мого дослідження слід поставитися серйозно. https://ai20me.files.wordpress.com/2023/02/math21-pas-code-of-a-turbo-pascal-program.docx

Якщо m=488.752 i b=m то b=488.752


Основні висновки мого дослідження: Обман Римської імперії в Біблії vs звістка про переслідуваних за часів Христа. : https://penademuerteya.com/2023/04/06/%d0%be%d0%b1%d0%bc%d0%b0%d0%bd-%d1%80%d0%b8%d0%bc%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%be%d1%97-%d1%96%d0%bc%d0%bf%d0%b5%d1%80%d1%96%d1%97-%d0%b2-%d0%b1%d1%96%d0%b1%d0%bb%d1%96%d1%97-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b8/


Напад на Христа і християн не закінчився, коли вони були вбиті, римляни подали неправдиві звіти, ніби вони були від тих, кого вбили римляни, ці звіти є в Біблії.


No hay comentarios.:

Publicar un comentario

Nota: sólo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

La palabra de Dios es el filtro.

Para Dios nada es imposible y logra todo lo que quiere, si quisiera que todos se salven eso significaría que Dios amase a todos, pero no es ...